Το a little shelter είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, με μεγάλη δράση στην περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων που ιδρύθηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2020 από την Κατρίνα Τσάνταλη και την Τόνια Σωτηροπούλου

Η αγάπη και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων ήταν αυτό που ένωσε από την αρχή τα δύο κορίτσια. Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και οργανωμένου καταφυγίου που θα στηρίζεται στην αγάπη και την εθελοντική δράση των μελών του αλλά και στις δωρεές και χορηγίες πολιτών και φορέων.

Πρόκειται για έναν λειτουργικό χώρο προσωρινής φιλοξενίας με αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης και μεγάλο χώρο προαυλισμού. Στις δράσεις του καταφυγίου συμπεριλαμβάνονται νοσηλείες, θεραπείες, στειρώσεις και φυσικά υιοθεσίες, πάντα σε συνεργασία με πολύ έμπειρη κτηνιατρική ομάδα.

Κάθε δωρεά από τον κόσμο είναι άκρως σημαντική και πολύ απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του καταφυγίου και αρωγός στην προσπάθεια των ανθρώπων που αγωνίζονται καθημερινά για τη φροντίδα των ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Oι Υποστηρικτές μας:

 

Οινοποιία Ε. Τσάνταλης AE 

tsantali

 

www.buyaboo.gr

BaB

 

H Ομάδα

 

Διαχείριση:

Κατρίνα Τσάνταλη

Υπευθυνη υιοθεσιών/social media: 

Κατερίνα Παρούση 

 

Κτηνίατροι: 

Ξουραφάς Παναγιώτης

Γεωργίου Μαρία 

Κελεμπέκογλου Αλέξανδρος

 

Εκπαιδευτές: 

Φωτεινή Μπενίση all about dogs

Θοδωρής Δημητριάδης k9 training center

 

Λογιστής: Σπύρος Γιακουμέλος

Νομικός Σύμβουλος: Αλέξανδρος Κασσανδρινός

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ginger Communications

Ginger Communications

 

Merchandise Inspirations: Athens Coconut 

 

Special thanks to Digital Up for our website creation.