Πολιτική Παράδοσης

Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται εντός 7 εργάσιμων ημερών για την Ελλάδα.

 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1) Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων

2) Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier και επιβαρύνεστε με επιπλέον 2€ για τα έξοδα αντικαταβολής. Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδος.

3) Κατάθεση σε λογαριασμό

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

4) PayPal

 

ΤΡΑΠΕΖΑ: PIRAEUS BANK

ΙΒAN: GR49 0172 2280 0052 2810 1622 532

BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: A LITTLE SHELTER 

 

Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομά σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία, διαφορετικά δε θα είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας. Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν τον εντολέα. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή, αποστέλλετε την απόδειξη στο email μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.

 

Πιστωτική Κάρτα

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε στη σελίδα της Τράπεζας και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard, Maestro όλων των τραπεζών.

 

Τρόποι Αποστολής

Μέσω εταιρείας μεταφορών. 

Για παραδόσεις εντός Αττικής το κόστος είναι 2.8 € για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά και 0,60 € για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο πρώτων.

Για παραδόσεις σε Χερσαίους προορισμούς το κόστος είναι 3.1 € για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά και 0,80 € για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο πρώτων.

Για παραδόσεις σε Νησιωτικού προορισμούς το κόστος είναι 3.1 € για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά και 1,00 € για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο πρώτων.

Για παραδόσεις σε Δυσπρόσιτες Περιοχές το κόστος είναι 6.5 € για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά και 1,50 € για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο πρώτων.